Zante
MAGIC TOURS

Najlepsze wycieczki fakultatywne na Zakynthos

Podziel się z innym swoim wrażeniem

Jeśli macie ochotę napisać cokolwiek do nas lub o nas- zapraszamy.

To może być początek pięknej przyjaźni – kto wie?

Czekamy, napiszcie! Bawcie się dobrze!

Rejs na żółwie na Zakynthos

Mix Północ SuperVip i rejs na żółwie

Skorzystałam w tym roku z dwóch wycieczek Magic Tours. Obie były świetne. Przewodnicy wprowadzają fajną atmosferę, a program wycieczki naprawdę jest magiczny. Szczególnie podobała mi się wycieczka Mix Północ Supervip z przewodnikiem Michałem. Polecam każdemu, jak będę miała okazję skorzystać z wycieczek Magic Tours to na pewno to zrobię :).

Rejs na żółwie na Zakynthos

Wycieczka mix północ super VIP

Super wycieczka, niezapomniane wrażenia, Pan Michał uśmiechnięty pełen pasji. Umiejętność przekazywania informacji do pozazdroszczenia. Bardzo dziękujemy. Kraków pozdrawia

Rejs na żółwie na Zakynthos

Mix Północ (3 warianty)

Witajcie jeśli chcecie zwiedzić wyspę to tylko z Zante Magic Tours. Nasza wycieczka Mix Północ. Wycieczka 3 dniowa jak dla nas mega. Organizacja oraz profesjonalizm przewodników na najwyższym poziomie. Dzięki za przekazane informacje o wyspie dla Igora Weroniki i Marceliny. Dodatkowo super że na takich wycieczkach jest też wspaniała animatorka Maja która zaopiekuje się najmłodszymi pociechami.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Svip mix Północ i żółwie

Polecam serdecznie pana Michała. Fajnie, interesująco i treściwie opowiadał o wszystkim, pokazał nam Zakynthos z innej strony. Niezapomniane wrażenia, widoki i ludzie.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Kefalonia

Cudowna pełna profesjonalizmu firma. Przewodnik Igor pierwsza klasa, super humor, wiedza,wszystko zapięte na ostatni guzik. Szczerze polecam

Rejs na żółwie na Zakynthos

Gorąca polecajka

Jeśli zwiedzać Kos i okolice, to tylko z Magic Tours!!!! Cudowne biuro!!!!! Niepowtarzalny, nie do podrobienia i jedyny w swoim rodzaju Mateo!!!!!! Człowiek orkiestra!!!! Ogromna dawka wiedzy, kompetencji i oczywiście humoru!!!! Dziękujemy bardzo Mateo za wszystko!!!! Trzymaj się i mamy nadzieję do zobaczenia.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Wycieczka PETARDA

Mieliśmy przyjemność być na wycieczcie SAKRBY KORFU VIP z Anią, zakochaną nie tylko w Grecji, ale od 25 lat jak twierdzi w Greku. Takiego przekazu informacji tylko pozazdrościć, sama wycieczka mega przyjemna. Tak ogólnie po pierwszym spotkaniu z Magic Tours na Zakynthos’ie to jeździmy z rodziną do Grecji tam gdzie jest Magic. W tym roku Korfu i powiem Wam jesteśmy zakochani w tym kraju, przynajmniej od strony turystyczno-kulinarno-kulturowej. Wiedza jaką przekazujecie jest przebogata i polecam z całego serca – tylko MAGIC TOURS.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Mix północ svip & żółwie svip

Bardzo fajne wycieczki, Michał jest kotem totalnym, wszystko kompetentnie tłumaczył, dużo informacji, na każde pytanie odpowiadał

Rejs na żółwie na Zakynthos

Kafalonia i mix pólnocy

Dziękujemy za super wycieczki i pełen profesjonalizm za organizacje oraz dla Igora i Mai za ogrom zaangażowania i przekazana wiedzę, dzięki

Rejs na żółwie na Zakynthos

Mix północ i rejs na żółwie

Fantastyczne wspomnienia, świetna wykwalifikowana i przyjazna kadra, polecam wszystkim zwiedzanie z magic tours !

Rejs na żółwie na Zakynthos

MIX PÓŁNOC

Wycieczka w opcji super VIP zorganizowana przez Zante Magic Tours to strzała w 10. Fajny program, cudowne miejsca i ogromne słowa uznania dla prowadzących naszą grupę Igora i Michała oraz kierowcy busa Julki, która z dużą wprawą pokonywała kręte i wąskie trasy wycieczki. Przewodnicy od samego początku nawiązali dobry i fajny kontakt z grupą. Bardzo dbali o uczestników wycieczki przekazując nam w ciekawy sposób wiedzę o wyspie. Widać i słychać, że robią to z dużą pasją i ogromnym zaangażowaniem. Była to duża przyjemność poznawać wyspę z tak profesjonalnymi i pogodnymi z dobrą energią przewodnikami Igorem i Michałem. Świetnie spędzony czas.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Magic Trio-przewodnik.

Dziekujemy za świetną wycieczkę Magic Trio- gorąco polecam. Przewodnicy Przemek i animatorka Weronika spisali się na medal. Przemek gratuluję takiej obszernej wiedzy. Serdecznie polecam wycieczki z tym biurem, ja na pewno jeszcze kiedyś skorzystam. Do zobaczenia Magic Tours❤️

Rejs na żółwie na Zakynthos

podróżpozakynthos

Byliśmy na kilku wycieczkach po Zakynthos z tym biurem, które dopiero raczkowało. Niemniej po ośmiu? latach i setkach innych wycieczek, akurat Zante Magic Tours pozostaje najlepszą ekipą, z jaką przyszło nam podróżować gdziekolwiek. Pani Basia ( rewelacyjny opowiadacz) wtedy zaczynała tam pracę, a Maciek wciągał ze mną łódź na Zatokę Wraku. Gdybym miał znów zahaczyć o Grecję, na pewno jednym z powodów byłaby przewózka z ZMT! Pozdrawiam!

Rejs na żółwie na Zakynthos

Zakynthos tylko z Zante Magic Tours

Jak sama nazwa wskazuje “magiczne” wycieczki. 3 wycieczki z 3 różnymi przewodniczkami: mix Północ Zatoka Wraku z Weroniką , rejs na żółwie z Marceliną , Kefalonia z Magdą wszystkie w wersji super VIP. No i oczywiście świetny kierowca Niko. Podróżowaliśmy z wami w 11 osobowej ekipie rodzinnej (3 siostry z mężami i 5 dzieci) Drogie panie zapamiętamy was na długo. Pokazałyście nam piękno Greckich wysp w sposób przeprofesjonalny. Dostarczyłyście nam wielu niesamowitych wrażeń. Przeprowadziłyście nas przez wyśmienite smaki kuchni Greckiej i pokazałyście nam niepowtarzalne widoki Greckich zakątków. Dziękujemy wam. Logistyka w “ZMT” jest na najwyższym poziomie. Odbiór i dowóz bezpośrednio z/do hotelu, podróż klimatyzowanym busem, profesjonalni przewodnicy posiadający niesamowita wiedzę o Grecji i nie tylko. Mega elastyczność. Wszystko dopięte na ostatni guzik włącznie z rezerwacją miejsc do parkowania a było ciasno. Jeśli kiedykolwiek trafimy na greckie wyspy na pewno skorzystamy z usług ZMT. Na koniec jeszcze raz dziękuję świetnym przewodniczkom Weronice, Marcelinie i Magdzie.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Kefalonia i mix północ

Świetna organizacja, wycieczki bardzo udane. Weronika i Monika pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i poczucie humoru. Dawno nie miałam okazji uczestniczyć w wycieczkach fakultatywnych z tak dobrze przygotowanymi osobami. Widać, że to praca, którą kochają a nie robienie czegoś z przymusu. Każdemu polecam. Pozdrowienia dla kierowcy Stefanosa ❤

Sierpień 2021

Naprawdę warto, wycieczki bardzo dobrze zorganizowane, przewodnicy przemili, wiedza przekazywana w ciekawy sposób. Dużo miejsc do obejrzenia, ale na wszystko jest czas, bez popędzania. Cudowne wspomnienia, bardzo dziękujemy i polecamy każdemu

TYLKO Z ZANTE MAGIC TOURS

Wakacje w Argassi- przełom sierpnia i września. Już w Polsce szukałam w necie firmy, z którą chcę poznawać Zakynhos. Gdy otworzyłam stronę Zante i zobaczyłam zdjęcia osób w niej pracujących- pełnych pasji, poczucia humoru i pozytywnego luzu, wiedziałam, że tylko z nimi chcę zwiedzać wyspę. Nie pomyliłam się. Zarówno Damian- przewodnik wycieczki Mix Pólnoc+ Zatoka Wraku jak i Agnieszka- Rejs na żółwie wykazali się profesjonalizmem w organizacji i wiedzą o wyspie, którą przekazywali w sposób ciekawy, pełen humoru. Miałyśmy również okazję poznać ekipę obsługujacą biuro w Argassi: Natalię i Olę. Nasza wizyta w biurze nie dotyczyła formalności związanych z wycieczkami, bo te załatwiłyśmy jeszcze w Polsce, ale wynikała z problemów z telefonami- oba odmówiły współpracy. Natalia niczym najlepszy serwisant usunęła usterki, a czas współnie spędzony w biurze wspominamy do dzisiaj. Czyli Zante Magic Tours to nie tylko wiedza o Zakynhos przekazywana w wyjątkowy sposób, ale również pomoc, gdy jej potrzebujemy.

Tylko Magic Tours na zwiedzanie

6 dni w Argassi z tego 3 wycieczki (Mix Południe + żółwie, Mix Północ i bajeczna Kefalonia) i to jest to. Perfekcyjna organizacja od rezerwacji w biurze w Argassi poprzez wspaniałych pilotów Ewelinę i Damiana oraz perfekcyjnych kierowców ze szczególnym pozdrowieniem dla Makisa. Plażowanie przeplatane zwiedzaniem jest optymalnym rozwiązaniem. No i ukłony dla Szefa Szefów z życzeniami dalszego rozwoju firmy

Korfu 2021

Nie ma tego złego….jjak w powiedzeniu. Poinformowano mnie jak się potem okazało błędnie, że Coral z ktorym przyleciałam na Korfu nie organizuje wycieczek na miejscu. Dostałam namiary na Magic Tours i chwała bohaterom. Przednia zabawa, niesamowita ilość wiedzy jaką byliśmy zasypani przez przewodników Olę i Filipa moich warszawskich ziomali:) Przemili ludzie z poczuciem humoru i umiejętnością opowiadania tak żeby nie zasnąć. Pełni wigoru niezmordowani. Polecam wszystkim jeszcze wahającym się z wyborem biura. Na pewno skorzystam z ich usług gdy przylecę na kolejną wyspę. Może Zakynthos, może Kefalonia.

Mix Północ i Zatoka Wraku

Biuro świetnie zorganizowane przez cały cuper kontakt z klientem. Oferują pełen pakiet atrakcji dla turystów. Zarówno Pani Pilot Magda jak i kierowca Dionizos no i oczywiście Pan Katinan wykazali się pełnym profesjonalizmem. Podczas rejsu kapitan robił wszystko żebysmy mogli zejść ze łodzi do zatoki wraku… a nie było łatwo, bo fale były spore. Wycieczka jest długa ale nie da się nudzić. Atrakcje podczas wycieczki są dobrze przygotowane więc szczerze polecam biuro i wycieczkę.

Wspaniałe wycieczki po Zakyntos!

W czerwcu spędziliśmy tydzień na wyspie Zakyntos, i w tym czasie byliśmy na 4 wycieczkach z Magic Tours (opcja VIP): MIX Północ, Południe, Zatoka Żółwi i zwiedzanie Zante.
Każda wycieczka z innymi przewodnikami i kierowcami i każdy z nich był bardzo sympatyczny, uśmiechnięty i pomocny, z pasją podchodzą do swojej pracy.
Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, duża wiedza z chęć podzielenia się nią!
Szczerze polecam każdemu, kto planuje zwiedzanie wyspy z biurem MAGIC Tours!
Fajni ludzie w pięknym miejscu:)

Jeśli kiedykolwiek znajdziesz się na Wyspach Jońskich wal do Zante Magic Tours jak w dym!!

Byliśmy wraz z małżonką na Zakynthos na naszej podróży poślubnej, odkryliśmy to wspaniałe biuro i nie żałujemy ani chwili spędzonej z Nimi! Skorzystaliśmy z wycieczki “Super żółwie” oraz “mix północ” poprostu bajka, bajka i jeszcze raz bajka! Ekipa wykwalifikowana, zabawna a przede wszystkim merytoryczna z ogromną wiedzą, Państwo robią wszystko aby wycieczki udały się i były naszpikowane atrakcjami mimo czasem złej woli Posejdona 🙂 polecamy każdemu, napewno tu wrócimy!

Najlepsze greckie wakacje

Od razu po rezerwacji wczasów w Argassi zarezerwowałam wyjazd na 3 wycieczki z biurem Zante Magic Tours i była to decyzja na „6”. Na dwóch wycieczkach Mix Północ Super VIP oraz na Kefalonię VIP towarzyszyła nam Monika (super dziewczyna), a na Mix Południe + żółwie VIP – Tomek. Są to osoby, które kochają to co robią i kochają miejsce, które wybrały sobie do życia i starają się przybliżyć je innym. Nie wystarczy tylko wiedza i suche przekazanie informacji o miejscu, które zwiedzamy – to zapewni większość biur – ale właśnie pasja, którą mają w sobie Monika i Tomek czyni wycieczki z Zante niesamowitymi. Inne biura mogą tylko pozazdrościć.
Wyspy mnie urzekły, szczególnie Zakynthos. To, co zobaczyłam – bezcenne. Zamykam oczy i wracam… do widoków, zapachów, atmosfery.
Moniko, dziękuję, także za pomoc w odzyskaniu zgubionego telefonu.

Kos

Ostatnia wycieczka w 2019 roku wulkaniczna przygoda z Jarkiem.Było super,jaro ma ogromną wiedzę na temat Grecji i wyspy Kos ,ciekawie opowiada a jego opowieści nie przeszkadzają w oglądaniu przepięknych widoków.Trasa wycieczki odbiega od utartych szlaków, było super polecam w 100 %.W 2020 Zakynthos razem z Magic Touran.pozdrawiam

jak Zakythos to tylko z Zante Magic Tours

Byłam w czerwcu 2019 r. na dwóch wycieczkach z biurem Zante Magic Tours. Wszystko zorganizowane profesjonalnie, przewodnicy kompetentni, uśmiechnięcie, profesjonalni, widać, że lubią swoją pracę. Bije od nich dobra atmosfera i energia – Ewelina R. (Mix Północ) i Magda (Kefalonia). Wycieczki bogate w program. Wróciłam zakochana w Grecji. Polecam serdecznie! 🙂

Maria

Byliśmy w tym roku we wrześniu z Zante na 2 wycieczkach – Mix Północ VIP oraz Kefalonia autokar. jesteśmy bardzo, ale to bardzo zadowoleni – zarówno ze sposobu załatwienia wszelkich formalności, np. wszystkie dokładne informacje na stronie, całości organizacji oraz przebiegu samych wycieczek. Na obydwu była z nami Magda – wielka pasjonatka, ale i znakomity organizator.. Atmosfera super, program bardzo ciekawy i nie za męczący, informacje były przekazywane w ciekawy sposób i często z dużym humorem. Co ważne – środki lokomocji, którymi się poruszaliśmy były na odpowiednim poziomie – żadnych “rzęchów”. Jeszcze jedna ważna rzecz, za którą Zante trzeba pochwalić, bo nigdy wcześniej się z tym nie spotkaliśmy – zadbali, aby wszyscy zdążyli na kolacje do swoich hoteli (a byliśmy z różnych części Zakynthos). Po przypłynięciu z Kefalonii zostaliśmy podzieleni na 3 grupy, zostały podstawione dodatkowe busy i zostaliśmy rozwiezieni w zależności od tego, jak kończyła się pora kolacji – wszyscy spokojnie zdążyli !
Wycieczki z Zante Magic Tours to sama przyjemność, gorąco polecam!
Szczególne pozdrowienia dla Magdy od Kaszubów!

Jesteście najlepsi!!

Bylismy na mix polnoc vip z Moniką!! Myśle, ze w wiekszosci super wycieczka byla wlasnie dzieki niej. Super babeczka, zwiedzanie bylo przyjemnoscią. Duzo opowiadania, smiechu. Polecam z calego serducha Zante Magic Tours!!!❤❤❤❤❤

MIX PÓŁNOC+ZATOKA WRAKU+BŁĘKITNE GROTY VIP. 27.09.2019

NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ, TAKIE POZYTYWNE WRAŻENIA. MASAKRA. WYCIECZKA ZORGANIZOWANA SUPER, WSZYSTKO DOPRACOWANE W 100 %. ZASŁUGA TO NASZEJ PRZEWODNICZKI MAGDY. NIESAMOWICIE PRZYJAZNA I LUZACKA DZIEWCZYNA. POSIADA NIESAMOWITĄ WIEDZĘ O ZANTE. WSZYSTKO BARDZO DOKŁADNIE TŁUMACZYŁA I OPOWIADAŁA. MA BARDZO DUŻE POCZUCIE HUMORU ZA CO JEJ BARDZO DZIĘKUJĘ. BARDZO BYŁY PRZYDATNE JEJ RADY I WSKAZÓWKI. NIE NAMAWIAŁA DO ZAKUPÓW TAK JAK TO ROBIĄ INNI PRZEWODNICY. POWIEDZIAŁA, ŻĘ TO CO JEST W DEGUSTACJI TO NIE ZNACZY ,ŻE MUSIMY TO KUPIĆ. DEGUSTACJE SUPER. CAŁA WYCIECZKA SUPER ZORGANIZOWANA. KIEROWCA O ILE PAMIĘTAM MA NA IMIĘ MAKIS, SUPER SPOKOJNY I BARDZO WESOŁY GOŚĆ. POLECAM WYCIECZKI VIP BO NIE MA DUŻO OSOB I JEST LUŻNO. GY BĘDZIEMY JESZCZE KIEDYŚ W GRECJI TO NAPEWNO POJEDZIEMY JESZCZE Z MAGIC TOURS. POLECAM WAM TO BIURO. POZDROWIENIA DLA MAGDY I KIEROWCY MAKISA.

Dobra robota Zante Magic Tours!

Podróżujemy dużo, uczestniczyliśmy w różnych zorganizowanych wycieczkach skutecznie zrażając się do tej formy poznawania miejsca, w którym wylądowaliśmy. Zanim przyjechaliśmy na Zakynthos przeczytaliśmy o Was w necie. Wyłącznie pozytywne opinie w SM i opisy Waszych wycieczek na stronie + mega dobrze przemyślane opcje zwiedzania pod kątem ilości uczestników, przekonały nas do skorzystania z Waszej oferty. No i…..warto było. Zaryzykowaliśmy i piliśmy najdroższego szampana 😉 Naprawdę ukłon za sam koncept, który zakłada nie tylko odhaczanie najważniejszych punktów na mapie, ale pozwala naprawdę poczuć (na tyle ile to możliwe) kulturę i atmosferę zwiedzanego miejsca. Ale! Przede wszystkim gratulujemy Wam ręki do ludzi, którzy tworzą Wasz zespół bo to przecież w 90% od nich zależy nasze nastawienie, zwłaszcza jeśli mamy spędzić razem cały dzień.
Naszym przewodnikiem na Mix Północ Super Vip był Jay – turbo przewodnik. Od razu wiedzieliśmy, że razem nam po drodze. Jay ma świetne podejście do ludzi i szczególną umiejętność prowadzenia rozmowy. Bo nasza wspólna podróż to była świetna rozmowa, w trakcie której naprawdę dużo dowiedzieliśmy się o wyspie i o sobie nawzajem. Było merytorycznie i naturalnie. Jay ma też naprawdę dobre poczucie humoru, jest sobą i dzięki temu my też mogliśmy być sobą. I choć jest totalnym freakiem to ma w sobie coś ze statecznego padre, który daje poczucie bezpieczeństwa – taki paradoks. Co więcej dzięki niemu nie pojechaliśmy tylko na jedną wycieczkę 😉 Naprawdę gratulujemy Wam tego człowieka w zespole.
Będziemy Was polecać i wracać do Was jeśli znów poniesie nas w greckie regiony. Naprawdę dobra robota Zante Magic Tours! Dziękujemy.

Kefalonia i Mix Północ Super Vip

Witam. Miałyśmy okazję spędzić dwa cudowne dni w towarzystwie przewodników Jarka i Łukasza…. faceci po prostu cudowni… W towarzystwie Tych dwóch przesympatycznych ludzi czujesz się jak byście się znali od zawsze… przepięknie pokazują wyspy i mówią o nich z takim zafascynowaniem, że chce się słuchać… Obsługa i opieka na najwyższym poziomie…właścicielom gratulujemy takich wspaniałych ludzi… polecamy z całego serca…jeżeli chcecie przeżyć przygodę to tylko z ZANTE MAGIC TOURS….

6 razy TAK!

Znalazłyśmy biuro jeszcze przed wylotem na Zakynthos i okazało się strzałem w dziesiątkę. Na urlopie pojechałyśmy na aż 6 wycieczek + mały transfer na Święto Dionizosa. Kefalonia Vip, Mix Północ Vip (2x), Rejs na żółwie, Mix Południe Vip, Olimpia. Każda wycieczka na najwyższym poziomie. Organizacja i wiedza przewodników – na 6+. Żeby pozdrowić i podziękować każdemu z osobna zabrakło by miejsca na kartce. Czy polecamy? Oczywiście. Mamy nadzieję, że będzie jeszcze okazja pojechać na wycieczki z Magic Tours w innych rejonach Grecji.

Rejs na żółwie na Zakynthos

DZIĘKI WAM POKOCHAŁAM TĄ WYSPĘ!!!

Moją opinię zacznę od podziękowań – MAGIC TOURS, jesteście CUDOWNI!!!
Byliśmy na wycieczkach: Mix Północ VIP i Rejs na żółwie, a w międzyczasie załapaliśmy się na Obchody Św.Dionizosa i dzięki Magic Tours mieliśmy transfer do Zakynthos.
Mogę powiedzieć jedno-pełen profesjonalizm, świetna organizacja, fantastyczni przewodnicy.
Magda-jesteś the best!
Podczas wycieczek zachwyciliśmy się kolorami i magią tej wyspy. Na Mix Północ czekałam od zimy, mając nadzieję, że uda się zobaczyć Błękitne groty i Zatokę wraku z morza i lądu – Posejdon pozwolił 🙂 i wszystko genialnie się udało, a dzięki Magdzie, która z wielką pasją opowiadała nam historię Zakynthos, pokochaliśmy to miejsce całym sercem.
Wszystkim gorąco polecam MAGIC TOURS.
Monika, Kraków, VIII.2019

Rejs na żółwie na Zakynthos

MAGIC TRIP!!!!

O magic tours usłyszeliśmy tuż przed wyjazdem, od znajomego który wrócił z wakacji i również korzystał z usług teraz juz wiemy najlepszej ekipy! Jeżeli macie watpliwisci czy 12 godzinna wycieczka z niemowlęciem i 8 latkiem który nie kocha zwiedzać na pokładzie to problem to z magic tours to czysta przyjemność. Przewodniczka Ania – pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, przesympatyczna gaduła. Animator Mateusz -mistrz 2 planu na zdjęciu magi(c) k- bezcenny. Starszy syn chyba chciał zabrać go do domu. Dziekujemy za wspólny dzień ta wycieczka mogłaby trwać w nieskończoność! Pozdrawiamy

Byliśmy dzisiaj na wycieczce z Zante Magic. Wspaniale spędzony czas. Nasz przewodnik Przemek zadbał o świetną atmosferę jak i opowiedał z taką pasją i wielką wiedzą na temat Grecji, kultury greckiej oraz historii. Do tego mega poczucie humoru co dodatkowo umilało podróż. Ogólnie uważam, że pracujący w Zante Magic osoby mające mega pasję do tego co robią. Pogratulować takich przewodników:) Co do samej wycieczki zwiedzonych wiele ciekawych miejsc na wyspach. To był naprawdę w pełni wykorzystany czas. Jak zwiedzać to z Zante Magic Tours!

MIX PÓŁNOC+ZATOKA WRAKU+BŁEKITNE GROTY

Super wycieczka prawie 12 godz. Przewodniczka Magda bardzo kompetentna i super przygotowana merytorycznie. Zante jest piękna i wartą odwiedzenia wyspą a zwłaszcza z taką przewodniczką.

MAX PÓŁNOC VIP JAREK 14.08.2019 LAGANAS

Super wycieczka całodniowa ,super organizacja , zwiedzanie grot łodzią ,wejście na klif widać zatokę wraku od góry ,rejs statkiem do zatoki wraku , oczywiście kompiele dla ochłody ,powiązane z degustacją win ,likierów, wódki ,miodów z cytryn i pomarańczy wszystko swojej roboty, przerwa na obiad, jak będziecie w Laganas wykupcie sobie tą wycieczkę bo naprawdę warto, tu bardzo duże podziękowania dla przewodnika Damiana naprawdę ma chłopak wiedzę bardzo fajnie opowiada chce się słuchać polecam gorąco na pewno nie będziecie żałować dzień pełen wrażeń i nie zapomniane widoki poleca Jarek F.

Zakynthos tylko z Magic Tours

Wykupiliśmy dwie wycieczki: Mix Północ + Zatoka Wraku + Błękitne Groty VIP (przewodnik Damian) oraz Mix Południe VIP + żółwie (przewodniczka Ania) i śmiało mogę powiedzieć, że były to dobrze wydane pieniądze. Ludzie znają się na tym co robią, a robią to z wielką pasją i zaangażowaniem.
Do tego dochodzi jeszcze wspaniały kontakt z biurem…. gorące pozdrowienia dla p. Emilii

08-07-2019, Zakynthos Mix Północ (Super)VIP + Zatoka Wraku, Błękitne Groty

Powiedzieć, że jestem zachwycony to jak nic nie powiedzieć. Super organizacja. 12-godzinna wycieczka minęła jak jedna chwila. Duża w tym zasługa naszego przewodnika – Jarka. Jego wiedza i talent gawędziarski powalają na kolana (i nie przed toaletą 😀 ).
Pierwszy raz byłem na wycieczce, gdzie przewodnik nie namawiał nas do kupna czegokolwiek. Wręcz trzeba się dopytywać o możliwość kupienia produktów wartych swojej ceny.

Mix Północy VIP + Zatoka Wraku, Błękitne Groty

Ofert biura znalazłem jeszcze przed wylotem do Grecji, i od razu została podjęta decyzja o wybraniu oferty co okazało się strzałem w 10, bo żadna firma oferująca wycieczki na Zante nie ma tak obszernej oferty bo w większości jest to tylko na maksa okrojona wersja ze statku, a tutaj cały dzień zwiedzania i pokazanie wyspy od środka od zaprzyjaźnionej winiarni Callinico gdzie można spróbować i nauczyć się poprawnego picia wina a także u Dimitrisa spróbujemy lokalnych produktów od oliwy z oliwek, miodu czy alkoholu własnego wyrobu, niesamowicie wyluzowana i spokojna atmosfera z przewodnikiem Jarkiem i kierowca Makisem.
(Panowie pilnować dziewczyny i żony na wycieczce bo zamiast zwiedzać to są tylko zapatrzone na 2 osoby haha). W biurze w Argassi przemiłe i urocze dziewczyny które pomogą i wyjaśnia wszystko. Pozdrowienia i podziękowania dla ZMT. wielkie dzięki

ODKRYJ PIĘKNO WYSPY Z ZANTE MAGIC TOURS

14.06. był moim 4 dniem pobytu na wyspie i dzięki Mix Północ VIP ze wspaniałą Moniką w roli przewodnika i Jadzią (naszym kierowcą) odkryłam piękno wyspy. Wycieczka była pełna pysznych smaków, ciekawych ludzi oraz opowieści o wyspie i jej mieszkańcach (degustacja wina u artysty – pisarza ikon, kawa z tygielka u Reni i pełnego pasji do życia byłego projektanta, pyszna ryba u Anastazji). A widoki, które zobaczyłam są dalej ze mną, gdy tylko zamknę oczy. Rzadko mi odbiera mowę, a widziałam ju z wiele – Zatoka Wraku widziana z góry – BEZCENNE. Dziękuję Monice i Jadzi za dbałość o świetną atmosferę, aż nam nie chciało się tej wycieczki kończyć. Z całego serca polecam Magic Tours ponieważ tworzą go ludzie z pasją oraz miłością do wyspy i ludzi, a to co dzięki nim zobaczycie i usłyszycie na zawsze zostanie z Wami.

Początkiem czerwca 2019 r. byłam na 3 fantastycznych wycieczkach zorganizowanych przez Zante Magic Tours: Mix Północ z Zatoką Wraku i Błękitnymi Grotami, Mix Południe VIP oraz Kefalonia. Na wszystkich tych wycieczkach towarzyszyła mi Magda – najlepsza przewodniczka jaką miałam okazję kiedykolwiek spotkać. Dzieliła się ogromną wiedzą nie tylko na temat historii Grecji i zwiedzanych wysp, ale także, a może przede wszystkim, o codziennym życiu Greków. Dla kogoś zafascynowanego tym krajem to było bezcenne.
No i oczywiście widoki !!! Zakynthos i Kefalonia to przepiękne wyspy z niezliczoną ilością cudownych plaż, klifów i innych miejsc, w których można się zakochać i które po prostu trzeba zobaczyć.
Zante Magic Tours potrafi organizować wycieczki. Dzięki nim można zobaczyć miejsca do których nie wszystkie biura docierają i to jest w ich przypadku ogromnym plusem. Poza tym: organizacja na “5+”, atmosfera na “5+” i co trzeba dodać – mają fantastycznych kierowców. Gorąco polecam !

Rejs na żółwie na Zakynthos

Zante Magic tour

Podczas tygodniowego pobytu na wyspie wykupilismy 3 wycieczki w Zante Magic Tours – mix północ VIP, Mix południe VIP + żółwie oraz Kefalonia VIP – wycieczki zorganizowane fenomenalnie, nawet przez chwilę nie można było się nudzić. Przewodnicy największy plus wycieczek – Łukasz, Asia N. I Ania jesteście najlepsza ekipa i to dzieki Wam zakochalismy się w Grecji jeszcze bardzieja. Ludzi z taka pasja i charyzmą mozna ze swieca szukac. Wszystko zorganizowane na wysokim poziomie. Będziemy wyjątkowo wspominać te wakacje

Rejs na żółwie na Zakynthos

Rewelacja !!!

Witamy, właśnie wróciliśmy z Zakynthos i szczęśliwie wybraliśmy się na wycieczkę Mix Północ z ZMT. Było super, opiekowała się nami Aśka i animator Mati ( Kalisz rulez!). Nie wiem ile razy robili już tę trasę ale odnieśliśmy wrażenie, że bawili się równie świetnie jak my. Szczerze uśmiechnięci, przyjacielscy, zafascynowani wyspą z olbrzymią wiedzą na temat jej fauny, flory, historii, zwyczajów … tajemniczych opowieści i mitów. Lokalsi witali Asię buziakami, kierowca grek Jani (przepraszam jeśli pomyliłam) śmigał po wąskich, krętych drogach jak zły. Mistrz! A nasz 9 letni syn zakochał się w animatorze Mateuszu, a młodemu ciężko zaimponować;)
Mamy porównanie, bo byliśmy w Kefalonii z polską firmą ( tą od Odyseusza) i było fatalnie. Zwiedzanie z autobusu, nie wjeżdżanie na trudne drogi, zdjęcia przez szybę. No masakra.
Z Magic Tours na wszystko było czas, tanio, sprawnie, ambitnie ale na luzie.
Szczerze polecamy

Rejs na żółwie na Zakynthos

Wycieczka mix południe,zatoka wraku

Dziękuję za bardzo wspaniałą wycieczkę. Asia N przewodniczka opowiadała z pasją o Zakynthos ,jesteśmy bardzo zadowoleni.Dziekujemy za rocznicowy prezent.pozdrawiamy zante Magic tours

Rejs na żółwie na Zakynthos

MIX PÓŁNOC VIP+ZATOKA WRAKU+BŁĘKITNE GROTY

Informacje na temat biura znalazłam jeszcze w Polsce czytając różne blogi i wpisy na temat tego co warto zwiedzić. Zamiast skorzystać z oferty biura podróży z którym przyleciałam postanowiłam “zaryzykować”:)
Dodatkowym atutem, który przeważył była zatoka wraku z dwóch perspektyw- z góry i z łódki czego moje biuro nie miało. Okazało się, że zainteresowanie wycieczką jest ogromne i nie załapaliśmy się na tzw normalną wersję tylko na VIP. Może i drożej, ale….to był strzał w dziesiątkę. Komfortowo, w mniejszym gronie a do tego grupa dopisała i byliśmy zgodni i punktualni:). Dzięki wam mam poczucie, że poznałam wyspę. Program wycieczki bardzo bogaty, wszystko zorganizowane doskonale, dużo miejsc gdzie można było spróbować lokalnych wyrobów i kupić niepowtarzalne pamiątki. Opiekował się nami Damian, który opowiedział mnóstwo rzeczy, których nie znajdziemy w przewodniku, opowiedział o codziennym życiu Greków, zwyczajach, ciekawostkach… Bardzo się cieszę, że biuro się rozwija też na inne niż Zakynthos wyspy, bo na pewno jeszcze się spotkamy:) Pozdrawiam

Rejs na żółwie na Zakynthos

ZAKUNTHOS PÓŁNOC POŁUDNIE

WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z ZAKYNTHOS ,KTÓRE ZWIEDZAŁAM Z MAGIC TOURS POLECAM ,PROFESJONALNA OBSŁUGA ,WYCIECZKI WYKUPOWAŁAM W POLSCE MIŁE PODEJŚCIE DO KLIJENTA A NA MIEJSCU KONTAKT OD CHWILI PRZYJAZDU A SAME WYCIECZKI SUPER PRZYGOTOWANE, PODZIĘKOWANIA DLA ANI ZA PRZEKAZANĄ WIEDZĘ FAJNĄ ATMOSFERĘ, KTÓRA BARDZO PRZYBLIŻYŁA NAM GRECJĘ POZDRAWIAM ANIĘ I MATEUSZA ORAZ PRZESYMPATYCZNYCH PANÓW KIEROWCÓW KTÓRZY UMIJALI NAM WYCIECZKI POZDRAWIAM

Rejs na żółwie na Zakynthos

Poznaj Zkynthos z Zante Magic Tours

Byliśmy na Zakythos na przełomie m-ca kwietnia i maja 2019. Wykupiliśmy dwie wycieczki. Mix Północ + błękitne groty zwiedziliśmy pod opieką wspaniałego, zauroczonego Zakyntosem Jarka oraz Mix Południe + żółwie podziwialiśmy dzięki ogromnej wiedzy i pasji Magdy. Obie wycieczki były w wersji VIP. Z uwagi na ogromną ilość miejsc widokowych, miejsc godnych obejrzenia wszystkim odwiedzającym wyspę polecamy taką formę podróżowania. Wybraliśmy Biuro z uwagi na bardzo zły stan dróg, drogi wąskie, często strome z niebezpiecznymi zakrętami i beznadziejnie oznakowane. Biuro solidne, pojazdy klimatyzowane, czyste a najważniejsze przewodnicy z ogromną wiedzą i zaangażowaniem, w miłej atmosferze opowiadają ciekawostki, których nie znajdziecie w żadnym przewodniku. Polecamy Zante Magic Tours i pozdrawiamy Magdę, Jarka oraz Anię i Marzenkę.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Wycieczki tylotnicze z ZMT

Biuro podróży poleciła mi koleżanka przed moim wylotem na urlop na Zakynthos. Jestem bardzo zadowolona z wycieczki Zante północ VIP. Przede wszystkim świetna przewodniczka Magdalena. Miła atmosfera, profesjonalne podejście do klienta. Magda opowiadała nie tylko o Zakynthos. Mnie zachęciła do odwiedzenia Kefalonii. Tak więc mam już plan na następne wakacje – pobyt na Zakynthos z jednodniową wycieczką na Kefalonię. Oczywiście z biurem Zante Magich Tours. Każdemu kto wybiera się do Grecji będę polecać to biuris podróży. Jeszcze raz dziękuję za wspaniałą wycieczkę. Ewa Michalska ze Szczecina

Rejs na żółwie na Zakynthos

Zakynthos mix północ+zatoka wraku supervip październik2018

Super polecamy!!! Wybraliśmy się na wycieczkę z Magic 4osobowa rodzina wiek od 8 do 45lat… każdego z nas zadowolono

Rejs na żółwie na Zakynthos

Dziękujemy za wspólne chwile z Zante Magic Tours

Byliśmy z Zante Magic Tours na dwóch wycieczkach. 06.10.18 Mix Północ+Zatoka Wraku+Błękitne Groty Super VIP
oraz 07.10.18 Rejs na żółwie Super VIP.
Obie wycieczki zorganizowane PROFESJONALNIE!!!
Czuliśmy się dobrze zaopiekowani, komfortowo i bezpiecznie.
Nasi przewodnicy Łukasz i Mariusz z wielką pasją opowiadali nam o wyspie i jej mieszkańcach. Usłyszeliśmy mnóstwo ciekawostek i zobaczyliśmy wiele cudownych miejsc, których nie znajdzie się w przewodnikach turystycznych.
Wspaniała atmosfera stworzona przez naszych przewodników sprawiła, że wyjazdy zorganizowane przez
Zante Magic Tours pozostaną już w naszej pamięci.
Łukaszu i Mariuszu bardzo Wam dziękujemy. Jesteście SUPER!!!
Małgosia, Piotr, Agnieszka i Szymek.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Kefalonia i Mix Północ

Jeśli chodzi o samo biuro w Tsilivi nie mam zastrzeżeń, miła obsługa i wszystko ok. Byłam na wycieczce na Kefalonii oraz Mix Północ, o ile Mix Północ miło wspominam, jeśli chodzi o organizację i przewodnika, to Kefalonia to totalna katastrofa. Wycieczka typowo zrobiona pod biznes. Ciągły pośpiech, który psuje atmosferę. Po przyjeździe na Kefalonie jest około godziny czasu na posiłek w wyznaczonej przez nich restauracji. Ok, to potrafię zrozumieć, każdy potrzebuje czasu. Następnie odwiedzamy inne miejsca, w tym jedną z najpiękniejszych plaż – Myrtos, na której mamy niecałe pół godziny, gdyż nie ma więcej czasu, bo prom na Zante jest o 18:00 i trzeba się wyrobić!!!! Myrtos to naprawdę jeden z najlepszych przystanków w całej wycieczce i wszyscy uczestnicy chcieli tutaj dłużej zostać i się pokąpać, jednak na to czasu nie było. Wszyscy źli wracamy i co spotyka nas po drodze? Zatrzymujemy się w kawiarni na lody i na kawę na ok. 1,5 h…. więcej myślę, że nie trzeba dodawać. Posiłki oczywiście nie są wliczone w cenę. Widoki piękne, ale zawiodłam się organizacją, pozdrawiam.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Fantastyczne wycieczki!

Pojechaliśmy z biurem Zante Magic na dwie wspaniałe wycieczki Mix północ 31.08.18 z Eweliną oraz Mix południe + żółwie 3.10.18 z Konradem. Obie wycieczki doskonale zorganizowane, ciekawy program, cudowne miejsca i widoki oraz wspaniali przewodnicy. Ewelina, pełna humoru i energii świetnie poprowadziła wycieczkę do Zatoki Wraku, natomiast Konrad ujął nas swoją wiedzą, erudycją, a także zaangażowaniem i pasją z jaką pokazywał nam południe Zakynthos. Wspaniale się nami opiekował, bardzo odpowiedzialny i troskliwy a przy tym kontaktowy, błyskotliwy, dowcipny i uroczy chłopak. Umiał stworzyć wspaniałą atmosferę i w sposób lekki i niewymuszony zintegrować całą grupę zwiedzających.
Dzięki Konradowi wycieczka stała się niezwykłą i niezapomnianą zakynthoską przygodą, którą zapamiętamy na zawsze. Pozdrawiamy gorąco z Poznania !

Rejs na żółwie na Zakynthos

Fantastyczne wycieczki!

Pojechaliśmy z biurem Zante Magic na dwie wspaniałe wycieczki Mix północ 31.08.18 z Eweliną oraz Mix południe + żółwie 3.10.18 z Konradem. Obie wycieczki doskonale zorganizowane, ciekawy program, cudowne miejsca i widoki oraz wspaniali przewodnicy. Ewelina, pełna humoru i energii świetnie poprowadziła wycieczkę do Zatoki Wraku, natomiast Konrad ujął nas swoją wiedzą, erudycją, a także zaangażowaniem i pasją z jaką pokazywał nam południe Zakynthos. Wspaniale się nami opiekował, bardzo odpowiedzialny i troskliwy a przy tym kontaktowy, błyskotliwy, dowcipny i uroczy chłopak. Umiał stworzyć wspaniałą atmosferę i w sposób lekki i niewymuszony zintegrować całą grupę zwiedzających.
Dzięki Konradowi wycieczka stała się niezwykłą i niezapomnianą zakynthoską przygodą, którą zapamiętamy na zawsze. Pozdrawiamy gorąco z Poznania !

Rejs na żółwie na Zakynthos

Mix Północ z Konradem 23 września – cudo

Jestem bardziej niż zachwycona. Od strony organizacyjnej wycieczka dopięta na ostatni guzik. Świetny pilot – KONRAD, fascynuje się historią to było widać i słychać a datami sypał jak z rękawa. W trakcie wycieczki zapewnione przecudowne atrakcje, wszystko super, autentyczne i pogłębiające doświadczenie tego wspaniałego kraju oraz ludzi, których miałam okazję poznać.
Z całego serca – polecam.
Konrad dziękujemy!!!!

Rejs na żółwie na Zakynthos

SUPER !!!

Świetne dwie wycieczki MIX PÓŁNOC i Zatoka Żółwi+ wyspa ślubów !! Świetni przewodnicy, szczególne podziękowania dla Eweliny i Marty. Wycieczki świetnie zorganizowane, dużo można się dowiedzieć o wyspie, o ludziach mieszkających tam. Zakończę to trzema słowami 🙂 YES YES YES

Rejs na żółwie na Zakynthos

WIELKIE GRECKIE WAKACJE!!!

Byliśmy z Zante Magic Tours na dwóch wycieczkach. 15.09.18 r. na MIX Północ VIP z Anią i 18.09.18 r. na Kefalonii z Basią. Obie przewodniczki stanęły na wysokości zadania. To, co nam pokazały i informacje jakie przekazały na zawsze zostaną w naszych głowach. Atmosfera na wycieczkach wspaniała. Kierowcy (Kosmas i imienia kierowcy busa z MIX Północ niestety nie pamiętam), bo o nich też należy wspomnieć doskonali. Jedno jest pewne, dzięki Wam te wakacje pozostaną niezapomniane! Zawsze i wszędzie będziemy Was polecać! Mam nadzieję do zobaczenia!

Rejs na żółwie na Zakynthos

Marta

Byliśmy na wspaniałych wycieczkach.. Mix południe Vip z Tomkiem, Mix północ Vip z Joanna N. Oraz Kefalonia Vip z Magda. Każda z nich miała swój wspaniały urok i pokazała nam że można zakochać się w Grecji.. Wszyscy przewodnicy to wspaniali ludzie, bardzo zyczliwi, uśmiechnięci i czuć że kochają to co robia.. Potrafią to wszystko przenieść na nas-turystow, a nam potem chcę się tylko tu wracac.. Dziękujemy Wam za mile spędzone chwilę i piękne wrazenia.

MAREK Z PRZYJACIULMI 13.09.28 KEFALONIA VIP

Wycieczka wspaniala nasza przewodniczka MAGDA wspaniala!!!!!!!!!!.Serdecznie polecam niezapomniane wrazenia.

Rejs na żółwie na Zakynthos

MAREK Z PRZYJACIULMI 9 .09.18 MIXS POLNOCY + ZATOKA WRAKU VIP

Witam jednym slowem zajebiaszczo wspanialy przewodnik KONRAD widoki,atrakcje,adrenalina,dzien pelen wrazen serdecznie polecam .

Rejs na żółwie na Zakynthos

Mix polnocy+zatoka wraku Vip.

Wycieczka super polecam przewodnik Konrad super bardzo polecam.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Cudowne wakacje

Tydzień temu wróciliśmy z Zakynthos. Wakacje będziemy wspominać bardzo dobrze właśnie dzięki Magic Tours. Przed wyjazdem wykupiliśmy w biurze 3 wycieczki. Pierwsza (rejs na żółwie z Martą) z nich odbywała się w drugi dzień naszego pobytu i już po niej wiedzieliśmy, że to będą wakacje pełne pięknych widoków i cudownych przezyc. Marta pełna energii z miłością opowiadała nam o żółwiach i sąsiednich wyspach.
Druga wycieczka to Mix Północ VIP z przesympatyczna Ania. Wycieczka pelna pysznych smaków, ciekawej historii i najpiękniejszego widoku jaki w życiu widziałam, Zatoka Wraku widziana z gory. Ania zadbała o nasz komfort, świetną atmosfere, a nam nie chciało się tej wycieczki kończyć.
Trzecia wycieczka to Kefalonia z bomba energetyczna-Basia. Tu również uzyskaliśmy sporą dawkę historii, informacji o mentalności Greków i przede wszystkim kolejnych pięknych widoków.
Z całego serca polecam Magic Tours ponieważ tworzą go ludzie z pasją oraz miłością do wyspy i ludzi, a to co dzięki nim zobaczycie i usłyszycie na zawsze zostanie z Wami.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Zante Magic Torurs -najlepsi z najlepszych

Byliśmy na wspaniałej wycieczce Mix Północ VIP, polecamy wszystkim. Najlepsza sprzedająca – Weronika; najlepsza przewodniczka – Marta ( ta szczuplejsza:) ), najlepszy kierowca Makis.
Dzięki Wam zobaczyliśmy cos wspaniałego, co pozostanie w naszych sercach, przeżyliśmy wspaniałe chwile podziwiając piękne widoki i krajobrazy. Pozdrawiamy zespół Zante Magic torus a szczególnie Marte i Weronikę….Dziękujemy
Damian, Jarek, Bartek 🙂

To byly wakacje!

Wspaniale wycieczki, swietna organizacja, fantastyczni przewodnicy i ten ogrom wiadomosci, jakimi nas zasypywali-nie, nie moze byc lepiej

Rejs na żółwie na Zakynthos

Super

Witam. W tym roku wybraliśmy właśnie to biuro i wycieczkę MIX północ plus zatoka wraku. Śmiało mogę ich polecić. Dobre ceny, miła i fachowa obsługa, bardzo pomocni, Zobaczyliśmy kawał wyspy i ciekawych miejsc, do których trudno było by dotrzeć samemu. Super. Tylko tak dalej.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Urszula i Bogdan wakacje 13.08.18 na Zante.

Nasz pierwszy kontakt z wyspami greckimi. Dzięki dwóm wycieczkom mix północ super vip z Mariuszem spędziliśmy cudowny dzień na zwiedzaniu i oglądaniu tego na czym nam najbardziej zależało czyli Zatoka Wraku .Dzięki Mariuszowi widzieliśmy dużo więcej, dowiedzieliśmy się dużo ciekawych rzeczy o Zante . Naprawdę było cudnie . Na żółwie i Cameo pojechaliśmy z Konradem ,Moniką i Łukaszem i wycieczka była naprawdę udana ,żółwie były ,wyspa ślubów piękna. SERDECZNIIE polecam wszystkie wycieczki ,naprawdę super było ..Pozdrowienia i dzięki bardzo .Do zobaczenia w czerwcu …

Rejs na żółwie na Zakynthos

Dziękujemy

Dziękujemy bardzo za cudowną wycieczkę Mix Północ i super przewodniczkę Ewelinę Rękawek. Cudowne wspomnienia.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Podziękowanie za Mix Północ Autokarem + Zatoka Wraku + Błękitne Groty

Bardzo dziękujemy za wycieczkę do Zatoki Wraków z Magdą. Było perfekcyjnie!
Piękne widoki, dokładnie zaplanowana trasa i ciekawe opowiadania przewodniczki.
Czekam na książkę Magdy o Grecji.
Sierpień 2018

Rejs na żółwie na Zakynthos

Kefalonia

Pozdrawiamy Panią Basię!!! Oraz dziękujemy za super wycieczkę na Kefalonie ZANTE ! ZANTE!

Rejs na żółwie na Zakynthos

cudowne dwa dni

Mielismy ogromne szczescie uszestniczyc w dwoch wycieczkach- mix polnoc vip oraz kefalonia vip. Obie bardzo polecamy. Oprocz tego ze zwiedzilismy cudowne miejsca to jeszcze w fajny sposob zostala nam przekazana historia o nich. Serdecznie pozdrawiamy przewodnikow- Jarka oraz Magde. Oboje sa cudownymi ludzmi. Jarek baaardzo zabawny i wyluzowany, Magda to przesympatyczna i bardzo ciepla osoba. Widac, ze oboje kochaja swoja prace i zarażają miloscia do Grecji wszystkich uczestnikow wycieczek. Oby wiecej takich przewodnikow!:)

Nic Północ +zatoka wraku

Bardzo dziękujemy Ewelina,super wycieczka ,wspaniałe wspomnienia i piękna zatoka wraku❤️

Rejs na żółwie na Zakynthos

TYLKO Z ZANTE MAGIC TOURS !!!!!!!!!!!!! Lipiec 2018

Cześć wszystkim! Gdy jesteście na wakacjach w Grecji ( my byliśmy na Zakynthos-Laganas) i macie możliwość wykupienia wycieczki w biurze Zante Magic Tours nawet przez chwilę się nie zastanawiajcie. Szczerze powiem, nie było nic do czego można by się przyczepić. Wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie. Naszą przewodniczką była Ania – co tu dużo pisać, zakochałem się w Ani opowiadaniach i uśmiechu. Po dosłownie 5 minutach poczujecie się jakbyście znali się od urodzenia. Ta dziewczyna ma w sobie tyle życia co cały bus razem zebrany. Pozdrawiam oczywiście wszystkich przewodników z biura Zante- wiem że też jesteście Wszyscy rewelacyjni ale ja miałem szczęście i przyjemność poznać Anie.
Proszę pamiętać – jak wycieczki fakultatywne to tylko: ZANTE MAGIC TOURS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rejs na żółwie na Zakynthos

Zakynthos

Spędziliśmy z Wami dwa wspaniałe dni!! Gorąco polecam Mix północ a zwłaszcza żółwie Vip- niesamowita zabawa!!
Kolejne wycieczki w okolicy tylko z Wami!
Wspaniała opieka i atmosfera,Polecam!

Rejs na żółwie na Zakynthos

Mix północ vip

Bardzo polecamy wycieczkę, zwłaszcza z naszą przewodniczką Martą i kierowcą Makiz (przepraszamy za pisownię). Gdybym miała takiego nauczyciela historii w szkole, to napewno zaintereosowałabym się dużo bardziej tym przedmiotem. Super, dziękuje my raz jeszcze za wycieczkę w dniu 06.08.2018

Rejs na żółwie na Zakynthos

Najlepsza wycieczka i przewodnik na świecie :)

Hej,

właśnie wróciłam z rodzinką z wakacji na Zakynthos. Wyspa wspaniała, jak zwykle chcieliśmy skorzystać z organizowanej wycieczki, tym razem jednak wszyscy znajomi polecali nam gorąco firmę Zante Magic Tours i to był strzał w dziesiątkę. 🙂 Odbyliśmy wycieczkę Mix Północ + Zatoka Wraku i Błękitne Groty Super VIP z naszym cudownym przewodnikiem Łukaszem , polecamy wszystkim z całego serca. Łukasz ma ogromną wiedzę i jest wspaniałym i wesołym człowiekiem, a słuchanie go to czysta przyjemność. Wycieczka zaplanowana punkt po punkcie, żadnych słabszych momentów. Opcja VIP i Super VIP bardzo na plus, jeździliśmy tylko 8 osobowym vanem. Widać, że firmę tworzą ludzie z pasją.

Gorąco polecamy :)))

Rejs na żółwie na Zakynthos

ZANTE

Wycieczka MIX Północ na początku lipca 2018. Bardzo polecam, Ada przekazała bardzo dużo informacji, a opowiadając o historii Zante robiła to w taki sposób, że człowiek z chęcią słuchał. Super biuro, super wycieczka, super przewodniczka. POLECAM

Rejs na żółwie na Zakynthos

bardzo dziękujemy za najlepsze wycieczki pod słońcem….

Bardzo bardzo dziękujemy za wspaniałe dwie wycieczki…. MIX POŁUDNIE VIP + ŻÓŁWIE z Tomkiem oraz MIX PÓŁNOC VIP + GROTY + ZATOKA WRAKU z Konradem. Wróciliśmy do Polski nie tylko ze wspaniałymi zdjęciami i wspomnieniami ale także z głową pełną wiedzy o całym Zante. Przeżyliśmy tam chwile które będziemy wspominać zawsze… pusta zatoka wraku i tylko nasza łódź… i te fale które nas na nią niosły (jeszcze mnie kołysze jak sobie o tym pomyśle) ale było warto, widzieliśmy cudne żółwie Caretta Caretta…. posmakowaliśmy regionalnych dań…ZMT Gratuluje tak wspaniałych przewodników, którzy przekazują nam swoją wiedzę z pasją i zaangażowaniem… Żałujemy tylko tego że zdecydowaliśmy się na dwie wycieczki a nie na więcej… ale mamy plan powrócić…może Ateny… i też oczywiście z Wami 🙂

Rejs na żółwie na Zakynthos

zwiedzanie Zakynthos z Zante Magic Tours

Witam,
razem z dziećmi mieliśmy ogromną przyjemność poznawać wyspę z przewodnikami Zante Magic. Uczestniczyliśmy w 3 wycieczkach i jesteśmy zachwyceni zarówno wyspą jak i kompetencjami pilotów, kierowców i wszystkich osób współpracujących z biurem. Punktualność, rzetelność , profesjonalizm, świetna atmosfera i ogromna dawka informacji przekazywanych na każdej z wycieczek charakteryzuje Zante Magic.
Na wycieczce Mix Północ byliśmy mile zaskoczeni obecnością animatorki dla dzieci:)
Gorąco wszystkim polecamy

Rejs na żółwie na Zakynthos

zwiedzanie Zakynthos z Zante Magic Tours

Witam,
razem z dziećmi mieliśmy ogromną przyjemność poznawać wyspę z przewodnikami Zante Magic. Uczestniczyliśmy w 3 wycieczkach i jesteśmy zachwyceni zarówno wyspą jak i kompetencjami pilotów, kierowców i wszystkich osób współpracujących z biurem. Punktualność, rzetelność , profesjonalizm, świetna atmosfera i ogromna dawka informacji przekazywanych na każdej z wycieczek charakteryzuje Zante Magic.
Na wycieczce Mix Północ byliśmy mile zaskoczeni obecnością animatorki dla dzieci:)
Gorąco wszystkim polecamy

Mix Północ super vip 18.07.2018

To była najwspanialsza nasza wycieczka, wszystko nam się bardzo podobało, zapamiętamy do końca życia:) , Jarek z Łodzi jest genialnym przewodnikiem i wspaniałym człowiekiem, serdecznie pozdrawiamy Jego oraz całą firmę!!! .Już planujemy powrót tylko liczniejszą grupą 🙂 ps. szkoda ,że nie organizujecie wycieczek kilkudniowych z hotelem , wyżywieniem , z waszym programem ,wylotem np. z jednego miasta z Polski ….z chęcią skorzystalibyśmy 🙂

Rejs na żółwie na Zakynthos

DZIĘKUJEMY:)

WYCIECZKA MIX PÓŁNOC, ZATOKA WRAKU, BŁĘKITNE SKAŁY. PAMIĘTNY DZIEŃ 25.06. 2018 LAŁO JAK Z CEBRA I CÓRKA MIAŁA URODZINY:) POZDRAWIAMY EWELINĘ I PRZEMKA! PODZIWIAMY ZA PROFESJONALIZM, WIEDZĘ, PRZEMIŁĄ ATMOSFERĘ I DZIĘKUJEMY ZA URODZINOWY UPOMINEK OD BIURA. POLECAMY WSZYSTKIM, KTÓRZY WYBIERAJĄ SIĘ NA ZAKYNTHOS:)))

Rejs na żółwie na Zakynthos

Zatoka wraku i rejs na żółwie

Zatoka wraku z Adą i rejs na żółwie VIP z Martą – super wycieczki. Bardzo profesjonalne i dobrze zorganizowane!

Dariusz

W dniach 01.-08.czerwca 2018 roku byłem z żoną na Zakynthos w Grecji. Przypadkowo na YouTube znalazłem film z jednej wycieczki Zante Magic Tours. Już w lutym zrobiłem rezerwację na trzy wycieczki, Mix Północ VIP +Zatoka Wraku, Błękitne Groty,  następna to Kefalonia VIP, ostatnia to Taniec z Grekami. Wszystkie wycieczki poprzedzano sms o miejscu i godz. zbiórki. I tu pierwsza niespodzianka zmiana wycieczki z Mix Północy VIP na SUPER VIP i przyjazd samochodu  pod hotel. Przewodnik Łukasz fantastyczny, z pasją opowiadał, zawiózł nas w ciekawe miejsca, dużo się dowiedziałem o wyspie i tradycji. Druga wycieczka z Eweliną rewelacja a najpiękniejsze Jezioro Melissani – polecam trzeba zobaczyć. Na zakończenie Taniec z Grekami fantastyczna zabawa przy muzyce tańcach i winie. Bardzo polecam to biuro, wycieczki przerosły moje oczekiwania. Darek Renata z Gdyni.

Asia i Rafał,czerwic 2018

Najlepsza firma organizująca tego typu wycieczki,skorzystaliśmy z trzech propozycji na Zakynthos -Mix Północ Vip ,Kefalonia Vip,Rejs na żólwie byliśmy zachwyceni ,super przewodniczki Joanna,Magda oraz Magdalena bardzo ciekawie opowiadały o Grecji.Podobało nam się na wycieczce Mix Północ Vip spotkanie z miejscowym gospodarzem greckim i degustacja miejscowych produktów,które można było zakupić.Bardzo polecam tą firmę i na pewno w przyszłości będąc na Korfu lub Atenach skorzystamy z ich uslug.
Pozdrawiamy całą ekipę Magic tours i świetnych kierowców:))

Rejs na żółwie na Zakynthos

Wyspa żółwi z Panią Adrianną

Z Zante Magic Tours wybraliśmy się na wyspę żółwi. Wycieczka była wspaniałym przeżyciem dla nas jak i dla naszych dzieci. Nasz Przewodnik Pani Ada super sie nami zaopiekowała i opowiedziała wszystko nie tylko o żołwiach, ale także o całej wyspie. Już po 5 minutach żałowaliśmy ,że do zatoki wraku poplyneliśmy z innym biurem podróży. W skali do pięciu gwiazdek daje dziesięć

Rejs na żółwie na Zakynthos

Polacam Biuro Megic Tours, pobyt czerwiec 2018.

Gorąco polecamy wycieczki z MAGIC TOURS. Dziękujemy Pani Weronice z biura w Kalamaki, a szczególne podziękowania składamy dla Joanny (Asi z literką N) za profesjonalne, wspaniałe i bardzo przyjacielskie podejście do naszej wycieczki MIX Północ VIP.

Rejs na żółwie na Zakynthos

Ela

Jestesmy przed odkrywaniem tego piekna, stad czytam wasze opinie/ referencje w wyborze wycieczek…
14-19lipca 🙂

Rejs na żółwie na Zakynthos

MIX PÓŁNOCY SUPER VIP+ ŻÓŁWIE SUPER VIP

Cudowne wycieczki. Coś wspaniałego co zobaczyłam na Zakhyntos. Wybór SUPER VIP to był strzał w 10-stkę. Kameralnie nieliczna grupa wszystko można było na spokojnie zobaczyć. Przepiękny wyjazd właśnie dzięki tym wycieczkom. Pływanie w jaskiniach, skok do wody prosto z motorówki, grecka winiarnia, widok Zatoki Wraku – zapierające…….
ŁUKASZ the BEST i MARTA też the BEST.
Polecam bo po prostu było cuuuuudownie

Rejs na żółwie na Zakynthos

WSPANIAŁA WYCIECZKA PO ZANTE

WYCIECZKA.(NOMEN-OMEN) 13.06.2018R NA PÓŁNOC ZAKYNTOS BYŁA PRZEPIĘKNYM PRZEŻYCIEM!!! Z TAKIM PRZEWODNIKIEM, JAK KONRAD TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ. WIDAĆ, ŻE KONRAD JEST BARDZO ZAANGAŻOWANY W SWOJĄ PRACĘ. OPOWIADA BARDZO CIEKAWIE, JEST CZŁOWIEKIEM BARDZO KULTURALNYM I MIŁYM.TO BYŁ NAPRAWDĘ BAAAAAARDZO UDANY DZIEŃ!!!

KOLEJNA WYCIECZKA, TYM RAZEM NA POŁUDNIE- NA ŻÓŁWIE I REJS STATKIEM…A WŁAŚCIWIE ŚCIGACZEM PO MORZU Z SYMPATYCZNYM PRZEMKIEM TO NIEZAPOMNIANE DOZNANIA.

POLECAM GORĄCO!!!

Rejs na żółwie na Zakynthos

zante magic tours omg))) to jest to!!! ludzie z pasją, energią, wiedzą, humorem, po prostu…fantastyczne wycieczki

witam, w maju 2018 wybraliśmy się na 3 wycieczki z zante magic tours wow))) to był niesamowity czas nie tylko dzięki wyjątkowej wyspie Zakyntos z cudownymi widokami ale przede wszystkim dzięki osobom prowadzącym te wycieczki. Ogrom wrażeń, mnóstwo ciekawostek, na luzie, wesoło, niezwykła wiedza … pojechałabym tam znów wszędzie choćby jutro. Ewelina, Magda, Basia fantastyczne babki z powerem, niesamowite, nie można się z nimi nudzIc. Czas leci zdecydowanie za szybko. Wycieczki były cudowne, bardzo bogaty program, wrażeń było tak dużo, że brakuje słów by wszystko opowiedzieć. Niesamowita Ewelina śpiewająca z kierowcą w busie; fantastyczna Magda biegająca z nami po Kefalonii, i Basia, która mogła by w kabarecie występować. Wszystkie nasze przewodniczki miały ogromną wiedzę, pasję dużo humoru i wiele ciekawostek do opowiedzenia. Super. Bawiliśmy się świetnie. Wrażenia są niezapomniane. Nie mogę tu pominąć świetnych kierowców, zwłaszcza Łukasza, który wciąż wygrywał konkurs na zawiezienie nas do Vassilikos)))) i w tym czasie opowiedział nam jeszcze wiele ciekawych informacji. Było super. Będziemy gorąco Was polecać. Jesteście fantastycznym zespołem i czuć, że macie w sobie pasję. Tak trzymać i może do zobaczenia na innej wyspie;)

Dodaj swoją opinię

Udostępnij wycieczkę

Facebook
WhatsApp
Email

Zamknij